Verkeerscirculatie Etten-Leur Noord

Op dinsdagavond 21 november presenteerden wij de evaluatie van het Verkeer in Ettten-Leur Noord.

Deze presentatie bestond uit zes posters. Deze posters kun je hier bekijken. 

 

Reageren kan ook hier!

Tijdens de avond kregen we al veel reacties. Ook via dit platform kun je reageren tot 11 december. Ga daarvoor naar de pagina voor de reacties op de posters. 

 

Wat doen we met de reacties? 

We nemen de reacties mee bij de verdere uitwerking van de maatregelen. We maken een inspraakverslag en geven antwoord op de gestelde vragen. Dit plaatsen we ook op deze website. 

 

Toelichting bij de verschillende posters 

Hieronder vindt u een korte toelichting bij de posters.

 

Poster 1: Intensiteiten

Tussen 10 en 24 mei 2017 hebben we op verschillende wegen in Etten-Leur Noord het verkeer geteld. Deze gegevens analyseerden we. Hierbij keken we ook naar oudere gegevens.

 

Poster 2: Routekeuze

Met Google Maps keken we naar de snelste routes in Etten-Leur Noord. Vaak rijden bewoners een route die ze van oudsher gewend zijn, terwijl er misschien betere routes zijn die niet langer duren.

 

Poster 3: Snelheid

De snelheid van het verkeer hebben we geanalyseerd. Hieruit blijkt dat de snelheid in een aantal behoorlijk hard gereden wordt. Ook in wegen die goed zijn ingericht.

 

Poster 4: Specifieke analyes

Op een aantal problemen zoomde we in. Deze hebben we verder onderzocht.

 

Poster 5 en 6: Maatregelen

Voor een aantal knelpunten bedachten we maatregelen. Naast aanpassingen van de inrichting van de weg keken we ook naar het gedrag van mensen.

Overlay sluiten

Download link

0 bestanden: