Burgerpanel Tip Etten-Leur

 

 

 

Wat is TipEtten-Leur?

TipEtten-Leur is een digitaal panel waar inwoners van Etten-Leur hun raad, mening, adviezen en ideeën delen over actuele onderwerpen die spelen in de woon- en werkomgeving. Alle inwoners van 16 jaar en ouder kunnen deelnemen aan TipEtten-Leur. Na inschrijving voor TipEtten-Leur krijg je regelmatig een digitale vragenlijst toegestuurd met interessante onderwerpen die spelen in Etten-Leur. Het inuvllen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Waarom meedoen?

Door mee te doen met TipEtten-Leur kun jij anoniem meedenken en meepraten over interessante onderwerpen die spelen in de gemeente. Deelname aan TipEtten-Leur is een eenvoudige en snelle manier om te laten weten hoe jij denkt over vraagstukken in de gemeente. Maak jouw omgeving mooier door deel te nemen aan raadplegingen over bijvoorbeeld het groenbeleid, het afvalbeleid of evenementen in Etten-Leur.

Wat gebeurt er met de resultaten?

Afhankelijk van het onderzoek zijn de resultaten van TipEtten-Leur terug te lezen op de pagina Onderzoeksresultaten, worden de resultaten op de Facebookpagina van TipNederland geplaatst of ontvang je de resulaten in je mailbox.

Alle resultaten worden anoniem verwerkt en zijn niet te herleiden naar een persoon. TipEtten-Leur is een initiatief van Invior. Invior is aangesloten bij de MOA en hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek

 

Bezoek en postadres

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076 

Postbus 10100
4870 GA Etten-Leur 

Contact

Vragen over Etten-Leur Maken we Samen? Laat het ons weten via het contactformulier. 

Contactformulier

 

 

Cookie-instellingen